Traditionsenligt midsommarlopp i Hassela

Den 23 juni var det återigen dags för Hassela Midsommarlopp. Från klubben deltog denna gång Katarina Rönngren och Gunnar Israelsson på 6,3 km. Särskilt roligt att se Katarina på startlinjen igen efter ”evigheter” av problem med en häl som inte vill blir bra. Det var också anledningen till att hon nöjde sig med 6,3 km i sin nionde start i det traditionsenliga midsommarloppet. De åtta tidigare starterna har varit på långa banan och har bland annat resulterat i 4 vinster och nu kom den första vinsten på mellandistansen! För Gunnar var det åttonde starten så även han har samlat på sig en hel del erfarenhet från bansträckningen i Ånäset med omnejder.

Den längre distansen (12,3 km) vanns av Jimmy Siltamäki respektive Zara Lundgren på personbästatider! Inräknat barn/ungdomsklasserna på 3,4 km var det totalt ungefär 60 deltagare som till slut spurtade över den gröna fotbollsplanen vid målet på Ånäsets idrottsplats.

”Får verkligen hoppas arrangörerna orkar fortsätta och fler kommer och deltar i detta gemytliga lopp”, sade Katarina efteråt och undertecknad som också har sprungit där flera gånger kan bara hålla med.

// MW