Sista chansen att beställa nya klubbkläder

Vi vill påminna alla medlemmar om att det snart är sista chansen att beställa våra nya klubbkläder från Trimtex. Sista dagen att göra sin beställning är framflyttat två dagar till tisdagen 18 juni. Notera att det finns möjlighet att betala via Klarna. Då kan betalningen ske 1 månad efter beställning.

Ett extra bra pris får alla medlemmar på den snygga kortärmade t-shirten där klubben subventionerar priset, vilket gör att du som medlem betalar 350 kr (ordinarie pris 519 kr).

Hoppas att så många som möjligt vill göra en beställning för ju fler som bär våra kläder desto bättre reklam blir det för klubben och ännu fler kommer att få upp ögonen för oss och komma på träningarna!

Observera att det inte finns några som helst prestationskrav för att använda sig av våra kläder. Det spelar ingen roll om du tränar ofta eller sällan eller springer fort eller sakta, alla medlemmar är lika mycket värda!

Så här går det till: Beställning sker direkt via Trimtex teamshop, och för att ta del av sortimentet och göra beställningar kan ni följa nedanstående instruktioner:

VIKTIG information för inloggning – Trimtex har nyligen lanserat en ny version av sin teamshop. Om det är första gången du beställer från den måste du upprätta ett NYTT KONTO innan du kan logga in.

Klicka på nedanstående länk för att upprätta ett nytt konto eller logga in (om du redan har skapat konto):
https://shop.trimtexcustom.se/

En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till en teamshop hittar du här:
https://youtu.be/ua831jnO09g

För att få tillgång till Öbacka LKs teamshop behöver du lägga in följande teamkod på ditt konto medan du är inloggad: obacka-2936

Deadline för beställning: 2024-06-18

Efter att du genomfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse via mejl.

// Styrelsen