Styrelsemötet 6 april

Mötet gick igenom projektplanen inför Öbackalufsen som vi arrangerar onsdag 6 juli. Vi behöver på olika sätt sprida annonsbladet, som finns att skriva ut från vår hemsida. En lista ska tas fram med tydlig beskrivning om vad respektive funktionär behöver göra och när under arrangemangsdagen. Listan skickas till berörda funktionärer så att alla är så väl förberedda det är möjligt.

Planeringen inför Härnö Trail lördag 1 oktober är i full gång, där nu även BIK Skidor finns med som tillsammans med oss och Härnösands Orienteringsklubb står för arrangemanget. Planeringsmöten hålls ungefär varannan månad med avstämning för de olika funktionerna bana, sekretariat etc. Härnö Trail Facebook ger en mycket väl beskrivande bild av banan i den fantastiska naturen på Härnön.

Intresset för inköp av nya klubbkläder blev inte så stort i år, så vi gör istället en beställning av kortärmade träningströjor med tryck som vi säljer ut till intresserade. Mer om träningströjan och prisuppgift kommer på hemsidan.

Handlingsplanen för kränkande behandling är inlämnad till Härnösands kommun och därifrån vidarebefordrad till Rädda Barnen. Oavsett hudfärg, politisk åsikt, religion etc. är man självfallet välkommen till vår klubb.

Hemsidan och Facebook besöks allt flitigare nu när säsongen är igång och det finns så mycket spännande våra medlemmar upplever och presterar, att vi ibland inte hinner med. Kul!

Under mörka tiden har vi bedrivet tuff intervallträning med inslag av brant backe med gott resultat. Snittet åtta besökare per träningstillfälle har kämpat väl. Nu är vi vanligen på Högslättens löparbanor med olika varianter av intervaller och alltfler dyker upp i vårsolen.

Vi siktar på två lag i Indalsleden Loppet lördag 18 juni, med ett lag i respektive dam- och herrklass. Hör av dig till någon i styrelsen om du är intresserad att vara med!

Vi hjälpte till på Sport-Gym vid deras super-lördag 16 april med tidtagning för utmanare som pressade sig så länge som möjligt i farten fem minuter per km och tolv graders lutning.

Nästa styrelsemöte är 17 maj. Är det något du tycker vi behöver ta upp, är du välkommen att meddela någon i styrelsen!

//Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *