Styrelsemötet 27 oktober

Vi har i år genomfört en välkommen uppdatering av våra klubbkläder. Snygga och kvalitativa träningskläder med tryck beställdes av Trimtex. Träningströjan delades ut till medlemmar som på olika sätt bidragit till klubbens verksamhet och träningsjackan i såldes till reducerat pris. Hoppas nu bara att våra snygga kläder också får synas på olika lopp framöver …

Klubben arrangerade i början av augusti ett inofficiellt klubbmästerskap där det blev hård kamp med bland annat fem löpare i mål inom halvminuten. Under hösten bjöd klubben till en intressant och lärorik föreläsning om träningsupplägg samt ytterligare en kväll om olika övningar i löpteknik.

En förfrågan har lämnats till Trimtex som ska återkomma med designförslag på mössor, buffs/necks och pannband. Förslaget är en helsvart träningsmössa i god kvalitet med klubbnamnet med synlig vit text.

Våra gemensamma måndagsträningar har aldrig varit mer välbesökta än under 2020. Det är sällan färre än 15 – 20 deltagare, vilket är oerhört glädjande. Alla har alltid någon eller några att tampas med. Under vintern och våren bjuder vi in till formtester som blir att testlopp på 3.1 km, där var och en kämpar i sin egen takt och tar sin egen tid. Första tillfället blir onsdag 25 november, samling kl. 18.00 i entrén på Högslätten. Välkommen!

Våra sociala medier Facebook och Instagram uppdateras så gott det går, med tanke på viss nyhetstorka detta märkliga år med fåtal lopp att rapportera om.

Årsmötet planeras preliminärt till 9 februari 2021. Känner du någon eller själv vill delta i styrelsearbete, kontakta någon i styrelsen så meddelar vi vidare till valberedningen.

Nästa styrelsemöte blir den 8 december. Vill du att något särskilt ska hanteras, så meddelar du någon i styrelsen.

//Styrelsen Öbacka LK