Styrelsemötet 17 maj

Mötet gick igenom en förteckning över funktionärer om vem som gör vad och när på Öbackalufsen onsdag 6 juli. När förteckningen är någorlunda klar, skickas den per e-post till berörda, så vi får klartecken från de som kan hjälpa till. Roligt då loppet tycks bli alltmer etablerat, vilket visades ifjol med över 150 anmälda.

Planeringen med den intressanta premiären av Härnö Trail 1 oktober fortlöper med bland annat en föreläsning av Emelie Forsberg och release av helt ny hemsida i maj. Ta gärna en stund och uppl

ev Härnö Trail på vackra Härnön på http://harnotrail.se/!
Femton nya träningströjor finns snart inom kort till försäljning. Fortfarande saknas en faktura, för att vi ska kunna prissätta. Men så snart det är klart presenteras bild och pris på Facebook/Öbacka LK.

Antal besökare på hemsidan slog i år nytt rekord för april månad. Att meddela våra medlemmar nytt och intressant via hemsidan och Facebook fungerar mycket bra, där vi alltjämt håller höga siffror med antal träffar.. Extra intressant läsning blir det när medlemmar själva skriver om egna upplevelser.

Måndagsträningarna fortsätter att vara välbesökta. Nytt rekord i år för maj, med i genomsnitt 21 deltagare per träningstillfälle. Under sommarhalvåret bedriver vi intervallträning på Högslättens löparbanor. Efter uppvärmning samlas vi och delar upp oss i olika grupper beroende på distans och fart. Sällan någon behöver springa ensam.

Ett helt tjejlag kommer att representera klubben i stafetten Indalsleden Loppet lördag 18 juni. Troligen blir det också ett lag på korta banan, då med några av ungdomarna.

Nästa styrelsemöte blir tisdag 21 juni. Är det något du tycker behöver tas upp, är du välkommen att meddela någon i styrelsen!

//Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *