Spring Lidingöloppet med oss till hösten

Foto: unique-sportstime.de.

Alla medlemmar i Öbacka LK erbjuds nu 15 % rabatt på valfritt lopp under Lidingöloppshelgen (22-24 september). Där finns ett lopp för alla eftersom det finns flera olika distanser att välja mellan. Läs mer om det på www.lidingoloppet.se

Utöver detta erbjuds ytterligare rabatt på anmälningsavgiften till alla medlemmar som under 2022 eller 2023 deltagit på visst många av våra populära måndagsträningar enligt nedanstående tabell: 

Prisexempel: Den ordinarie anmälningsavgiften till Lidingöloppet 30 km är 900 kr. Alla medlemmar i Öbacka LK får 15 % rabatt på det priset (765 kr). Deltar man dessutom på exempelvis 8-11 måndagsträningar under 2023 (t.o.m. 31 juli) erhålls ytterligare 50 % rabatt, dvs. priset att betala för anmälan blir då endast 382,50 kr (50 % av 765 kr). 

Så snart du har betalt medlemsavgiften för 2023 så är du berättigad att ta del av detta oslagbara erbjudande så det är väl inte så mycket att fundera på!  Om det mot förmodan skulle uppstå oklarheter gällande tolkningen av hur rabatten ska tillämpas så förbehåller sig klubben att använda den mest rimliga tillämpningen. 

Medlemsavgiften för 2023 är 150 kr/person eller 200 kr/familj och betalas via plusgiro 238155-6. Ange namn, personnummer och mejladress i samband med betalningen. Personuppgifterna kommer inte att spridas vidare utan hanteras enligt reglerna för GDPR. 

Observera att anmälan till Lidingöloppet sker via Öbacka LK så du ska alltså inte anmäla dig själv utan det sköts helt av klubben. Vi behöver din anmälan senast 2023-08-01. Ange då namn, personnummer och den sträcka på Lidingöloppet som du vill delta i. Anmälan görs på klubbens Facebooksida.

Det viktigaste är som vanligt att delta. Man behöver absolut inte vara elitlöpare för att representera Öbacka LK. Målsättningen är att öka antalet deltagare från klubben på Lidingöloppet och andra tävlingar. Sedan Öbacka LK bildades 1990 har det alltid funnit minst 2 deltagare från klubben på Lidingöloppet och under toppåret 2006 genomförde 14 öbackingar någon av de olika sträckorna ute på den gröna ön. Tillsammans kan vi närma oss den siffran inom några år och kortsiktigt är ett bra mål att överträffa det högsta deltagande sedan pandemin (6 deltagare). 

Antal Öbackalöpare som genomfört Lidingöloppet sedan klubben bildades 1990.

// Öbacka LK