Kennet & Örjan toppar ligan

Hittills under 2011 har totalt 19 personer (13 killar & 6 tjejer) gjort 71 träningsframträdanden. Det ger ett snitt på 7,9 personer per träning att jämföra med fjolårets 7,9 och 7,6 för 2009.

Numera är det bara Örjan och Kennet som har deltagit på samtliga träningar under 2011 eftersom både Danne och Micke missade var sin under februari. Denna månad har Anette M, Micke N, Mattias N, Kalle N och Anna F gjort sina första träningar med klubben för året.

En nyhet är att en person som deltar i alla träningar under en månad erhåller en ”guldstjärna”. Eftersom kontinuitet i träningen är en förutsättning för att bli bättre läggs detta moment till med förhoppningen att det ska motivera till att försöka delta i många träningar i rad. Per, Sandra, Danne och Micke var alla nära under februari då de bara missade var sin träning. Kennet och Örjan däremot håvade bägge in sin andra guldstjärna för året. Dessa kommer att redovisas som asterisk
efter antalet genomförda träningar.

Ny på listan sen förra månaden är Lasse Wikberg som nu delar tiondeplatsen.

Topplistan 2011 ser för närvarande ut som följer:

  1) Örjan J – 9 träningar **
      Kennet S – 9 **
  3) Micke W – 8 *
      Danne A – 8 *
  5) Sandra S – 7
  6) Per E – 6
  7) Ida H – 5
  8) Johanna B – 4
  9) Nisse D – 3
10) Magnus N – 2
      Lasse Wi – 2

Kompletta listor för de senaste åren hittar du här nedan:

Träningsligan 2011
Träningsligan 2010
Träningsligan 2009

Fortfarande finns goda chanser att slå sig in på topp10-listan för 2011 eller åtminstone förbättra sitt deltagande från 2010. Så ta chansen och kom och träna med oss nu. Vi samlas kl 18 i foajén i Högslättens ishall. Självklart är alla nya förmågor välkomna också oavsett ambitionsnivå.

// MW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *