Finns intresse för nya klubbkläder?

Det är mycket glädjande att kunna konstatera att vi har fått många nya deltagare på träningarna den senaste tiden. Detta i kombination med att flera av de ”gamla” medlemmarna uttryckt önskemål om att beställa nya klubbkläder gör att vi nu vill undersöka om det finns intresse för att göra en ny klädbeställning.

I första hand kommer vi att försöka få till en beställning på:

– Kortärmad funktionströja
– Tävlingslinne
– Korta tights
– Långa tights
– Träningsjacka

Om önskemål finns om att beställa annat som t.ex. buff eller mössa är det bara att skriva det så får vi se vilket intresse det finns för respektive plagg. Alla som är medlemmar i Öbacka LK är välkomna att göra en beställning och det spelar absolut ingen roll hur fort eller sakta man springer utan alla som vill får bära våra kläder. Även vi som redan har Öbackakläder kanske behöver komplettera våra förråd. Det är ju aldrig fel med ett ombyte och alltid roligt med nya fräscha kläder!

För att det ska vara möjligt att genomföra en beställning till ett rimligt pris krävs att så många som möjligt är intresserade. Det går alldeles utmärkt att beställa kläder till andra personer i familjen.

Skriv ett meddelande i Öbacka LK:s facebookgrupp eller kontakta Ida Höglund (070-616 76 70 / ihoglund@hotmail.com) eller Micke Westin (073-213 70 36 / micke.westin@gmail.com) så snart som möjligt om du är intresserad. Observera att detta inte är en bindande beställning utan bara en första intresseförfrågan.

// Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *