Deltagarrekord igen!

Vinterpokalen fortsatte med den fjärde deltävlingen under onsdagskvällen den 12:e januari. Vädret var perfekt för vinterlöpning, fyra minusgrader och vindstilla. Underlaget däremot var bitvis löst, vilket gjorde det svårt att nå de riktigt snabba tiderna.

Mycket glädjande var att det för andra gången denna vinter blev deltagarrekord i Vinterpokalen. Totalt 23 glada löpare ställde sig på startlinjen, 5 tjejer och 18 killar. Det visade sig dock bli lite trångt, varför deltagarna delades in i två grupper som fick starta med fem minuters mellanrum.

I denna årets första tävling deltog tre öbackingar; Annika Wallin slutade trea bland tjejerna, Micke Westin tog sin tredje vinst i vinterns serie och Klas Hägglund slutade på 16:e plats. Ingen av oss gjorde några tider att skriva hem om, men roligt och nyttigt är det att få sig ett tempopass i toppkvalitet en gång i månaden under vintern. Förhoppningen är att trenden håller i sig och att allt fler upptäcker tjusningen med att tävla även på vintern. Vågar vi hoppas på större deltagande från Öbacka redan till nästa deltävling? Onsdagen den 9:e februari kl 18.00 i Granloholm i Sundsvall är det dags för den femte och näst sista deltävlingen.

Aktuell ställning i Vinterpokalen 2010-2011

// MW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *