Beställning av nya klubbkläder

Nu finns möjlighet att börja beställa nya klubbkläder. I länken längst ned i dokumentet finns bilder och priser på ett urval av Crafts sortiment. Är du intresserad av andra kläder, som till exempel reflexvästar eller mössor, så går det alldeles utmärkt att beställa sådant också. På www.craft.se finns hela sortimentet att botanisera i.

En provkollektion kommer att tas fram så att möjlighet finns att prova storlekar. Detta kommer nog lämpligast att ske innan en eller två måndagsträningar och även på något sätt i Sundsvall.

Alla kläder går antingen att beställa i rött eller svart, vilket anges i beställningen till Ida eller Micke.

Beställ genom att skriva ett meddelande i Öbacka LK:s facebookgrupp eller kontakta Ida Höglund (070-616 76 70 / ihoglund@hotmail.com) eller Micke Westin (073-213 70 36 / micke.westin@gmail.com) så snart som möjligt om du är intresserad.

Hoppas att så många som möjligt vill göra en beställning för ju fler som bär våra kläder desto bättre reklam blir det för klubben och ännu fler kommer att få upp ögonen för oss och komma och träna! Observera att det inte finns några som helst prestationskrav för att använda sig av våra kläder. Det spelar ingen roll om du tränar ofta eller sällan eller springer fort eller sakta, alla medlemmar är lika mycket värda! Även vi som redan har Öbackakläder kanske behöver komplettera våra förråd. Det är ju aldrig fel med ett ombyte och alltid roligt med nya fräscha kläder!

Länk till Craft klubbkläder

// Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *