Årets tredje styrelsemöte 28 maj

Vårt arrangemang Öbackalufsen kommer allt närmare, och viktigt fram till kvällen 8 juli blir att sprida information. Två annonser kommer i Tidningen Ångermanland samt en mindre annons i Härnösands bilagan Yippie. I övrigt gäller spridning av bland annat vårt annonsblad.

Vi håller för närvarande att tillsammans med Härnösands Orienteringsklubb planera inför ett traillopp någon gång under 2016. Vi har nu testat olika delar av de tilltänkta banorna på Härnön med start och mål på Vårdkasen. Förhoppningsvis kommer det att bli ett testlopp redan under hösten.

Våra träningstillfällen på måndagar fortsätter att vara imponerande välbesökta. Trots en jobbig vinter med delvis mycket snö och delvis isiga vägar är genomsnittet till och med maj i år tretton deltagare per träningstillfälle. Under sommarhalvåret är det vanligen intervaller på Högslättens friidrottsbanor som vi bedriver. Styrelsen håller sig fortlöpande ajour med kunskaper inom området träning, så det vi ger förslag om också ska vara väl beprövat.
Hittills i år har det varit väldigt många som deltagit i löpartävlingar och motionslopp, vilket är glädjande och som också sprider vårt klubbnamn runt om i landet.

Jätteroligt att så många har visat intresse för att delta i stafetten Indalsleden Loppet. Ett hungrigt lag kommer att finnas på startlinjen i Bispgården lördag 13 juni.
Vår hemsida och Facebook är fortsatt välbesökta, och vi försöker uppdatera så gott vi hinner från olika tävlingar och annat.

Klubben har haft tre deltagare i utbildning om Trygga Idrottsmiljöer, som Härnösands kommun tillsammans med Röda Korset arrangerat. Vi kommer att arbeta fram en handlingsplan, vilken ska vara tydlig för alla i föreningen.

Nästa styrelsemöte blir torsdag 25 juni. Har du något du tycker vi behöver diskutera, kan du meddela någon i styrelsen. Du hittar våra e-postadresser under Klubben på vår hemsida.

/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *