Årets tredje styrelsemöte 18 juni

Föregående protokoll från styrelsemötet 21 maj avhandlades.

Det är fyra veckor förberedelser kvar till Öbackalufsen onsdag 9 juli. Vi kommer under tiden skicka e-post till berörda funktionärer med beskrivning av arbetsuppgift och övrig information. Förutom en hög med timmer på banan, går allt enligt plan. Timret lovas dock vara bortforslat i god tid.

Genom att bli medlem i Club Intersport tillfaller en mindre andel av köpesumman till klubben. Om man ändå ska handla på Intersport, så är detta inget som kostar något extra. Redan har några kronor ramlat in på kontot.

Glädjande ökar snittet besökare på våra måndagsträningar, och ligger ackumulerat under 2014 på drygt tio. Håller det i sig blir det nytt rekord för ett år.
Glädjande också ökar antal besök på hemsidan ganska mycket. Vi har ju under året intensifierat antal inlägg, vilka tycks fångat en hel del intresse.

Klubben gjorde en härlig insats i Indalsledenloppet med en tredjeplats i motionsklassen. All logistik fungerade perfekt enligt planeringen. Nästa utmaning blir Vasastafetten i augusti, där vi siktar på ett lag i den mixade klassen (minst 3 tjejer i laget).

Nästa styrelsemöte är 13 augusti. Är det något du tycker styrelsen behöver diskutera, meddela i så fall!

//Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *