Årets andra styrelsemöte 16 april

Planeringen är igång inför sjätte upplagan av Öbackalufsen onsdag 8 juli. Arrangemanget drar till sig allt fler deltagare varje år, så målet är ytterligare ökning. Nu gäller att sprida information, vilket man enkelt kan göra genom att bland annat skriva ut annonsbladet på hemsidan och affischera på lämpliga platser. Jättebra om medlemmar ställer upp som funktionärer på samma fantastiska sätt som tidigare år!

Klubben ska tillsammans med Härnösands Orienteringsklubb genomföra ett traillopp på Vårdkasen, ett vackert naturområde med havsutsikt. Ett testlopp kommer att genomföras första helgen i oktober, inför den stora premiären någon gång under 2016. Trailloppet kommer att erbjuda olika distanser för de minsta upp till tuffa sträckor runt två mil. Avslutningen kan bli en särskild upplevelse, med klättring uppför Vårdkasberget!

Hemsidan och Facebook fortsätter glädjande att vara välbesökta. Viktigt att vi löpande informerar om medlemmarnas prestationer och andra nyheter. Alla är välkomna att lämna egna reportage från upplevelser, resor, tävlingar etc.
Lag planeras till Indalsleden Loppet där Öbacka LK tillhör toppskiktet med antal starter sedan stafetten genomfördes första gången 1992. Om du är intresserad att vara med meddelar du någon i styrelsen.

Spännande dag på Sportsym där deltagare fick springa så länge de orkade på löpband med lutning 12 grader och fart 5.00 min/km. Johanna Bergman, Micke Westin och Arvid Henning lyckades pressa mjölksyran och vann var sitt månadskort i pris.
Beställda kläder är på gång från Craft. Det är nu enkelt att under säsong göra mindre beställningar utan extra kostnad.

Styrelsen diskuterar varje möte hur träning ska bedrivas, så att klubben erbjuder aktiviteter och råd som har vetenskaplig grund. Ämnet denna gång var hur man bäst bedriver s.k. distansträning i förhållande till intervallträning.

/Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *