Nån som är sugen på Jordgubbar?

I Hassela Midsommarlopp deltog fem öbackingar, vilket var rekord för klubben i det loppet. De som var med och satte det rekordet var Gunnar I, Kattis R, Nisse D, Jocke L & Micke W.

Lördagen 14 juli är det dags för Jordgubbsloppet i Jättendal. Tävlingen bjuder på tre olika distanser, 5,5 km, 12,8 km samt 21,1 km. Nu satsar vi på att slå fjolårets deltagarrekord från klubben även i denna tävling. Ifjol deltog fyra löpare från klubben, Katarina som vann halmaran, Annika blev tvåa på 5,5 km, Micke Näslund fyra på halvmaran och slutligen Micke W som slutade på 24:e plats på 12,8 km efter sin största genomklappning sedan Lidingöloppet 2005.

Så i år satsar vi väl på att ha minst fem deltagare (helst 10) på startlinjen i Jättedal. Förutom att det är en väldigt trevlig tävling med lagom många deltagare (ifjol 329 st i mål på samtliga klasser) så kan man ju alltid se framemot att äta goda gratisjordgubbar efteråt, oavsett hur snabbt eller långsamt man sprungit, joggat eller gått. Så boka in den 14 juli i almanackan och slut upp för klubben nu öbackingar, ju fler vi är desto roligare blir det !!

// MW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *