3 öbackalöpare i Vinterpokalen #2

Den andra deltävlingen av Vinterpokalen avgjordes under onsdagskvällen den 17:e november. Banan var den vanliga, alltså 2 varv runt en slinga på gång- och cykelvägarna i Granloholm i Sundsvall, totalt 6,7 km. Underlaget denna gång var trampad vinterväg, dvs ganska ojämnt, men inte halt.

Mycket glädjande var att 14 killar och 5 tjejer tog sig i mål, vilket är rekord för Vinterpokalen! Av dessa tävlade tre stycken för Öbacka. Klas Hägglund gjorde sin första start och satte så klart personligt rekord på sträckan med 35.17, vilket räckte till en tolfte plats. Kjell-Åke Dahlin gjorde sin andra start och slutade på åttonde plats med tiden 33.00. Tiden var 1.45 sämre än förra gången, men då ska man komma ihåg det var barmark vid det tillfället. Micke Westin startade för tredje gången och kunde vinna på 26.56, bara 9 sek från pers trots det något besvärliga underlaget.

Nästa deltävling går, om inget speciellt inträffar, av stapeln onsdagen den 8:e december kl 18.00 i Granloholm. Då satsar vi på nytt deltagarrekord igen!

// MW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *