Plaskig avslutning på Hemsön

De rikliga regnandet under de sista dagarna gjorde att den sista kilometern av årets Hemsölunken bitvis stod under vatten. Vädret på tävlingsdagen (25/7) var dock fint och resten av banan bar inga spår av regnet.

För fjärde gången på de fyra senaste starterna slutade undertecknad (Micke Westin) tvåa. Denna gång var det Kennet Boman som blev för svår. Tidigare år har det varit Dan Agnarson x2 och Mikael Näslund som stått i vägen för en efterlängtad seger ute på Hemsön.

På tredje plats kom Magnus Neuman som gjorde sin hittills bästa tid i Hemsölunken. “Till hösten flyttar jag till Härnösand och börjar träna med Öbacka” säger Magnus efter loppet. Då finns utmärkta förutsättningar för att tiden kommer att putsas ytterligare nästa sommar.

Benka Bylund gjorde också ett bra lopp och kunde för första gången i karriären besegra Örjan Janulf i tävlingssammanhang! Glädjande också att Ivan Fröberg fanns med på startlinjen igen. “Har svårt att hitta den rätta motivationen” säger Ivan, som söker efter en “morot” att träna inför. Midnattsloppet 2010 kanske? Vore skoj om vi kunde bli ett helt gäng från Öbacka som sprang där nästa år.. //MW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *