Pers av Micke Näslund på 10000m

På måndagskvällen genomfördes traditionella ALJ Open men i år på Kristinebergs IP, och inte som normalt Stadion, eftersom det genomfördes en renovering av banorna där. Trots en kylslagen kväll satte vinnarna på både manliga 10 000 m och kvinnliga 5000 m personliga rekord!

Mikael Näslund var Öbackas representant och fick starta i A-heatet där konkurrensen var stenhård. Mikael öppnade hårt och drogs med av klungan, vilken medförde att första 1 000 m öppnades på 3 min 16 sek, 3 000 m passerades på tiden 10 min 1 sek och 5 000 m passerades på tiden 16 min 58 sek. Öppningen visade sig vara för hård och Mikael stumnade rejält, men trots det dåligt disponerade loppet så blev det pers på bana (med 2 min 4 sek) på tiden 34 min 33 sek, vilket gav en 15:e plats loppet.

// Mikael Näslund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *