Information från styrelsen

Nedan följer en sammanfattning från årets första styrelsemöte (22 mars).

* Tränings- och tävlingskläder har levererats från Trimtex och ska delas ut till klubbmedlemmar som beställt. Leveransen har tagit onödig tid pga. felaktiga leveranser från Trimtex.

* Förutom vår hemsida finns vi även nu på facebook. Flitiga diskussioner om träning etc. för den som vill.

* För att bättre nå medlemmar som inte längre deltar i klubbens verksamheter gör vi under våren ett utskick. Viktigt att de som inte är på träningarna också får information om vad som händer i klubben.

* Micke W, Danne, Ida, Johanna, Katarina och Anna deltog i löparutbildning steg 1 i Sundsvall 14-15 januari. Målet är på sikt att hjälpa fler, oavsett ambitionsnivå. Utbildningen bedömdes av deltagarna hålla hög klass.

* Under sommaren siktar vi på att delta med lag i stafetterna Indalsledenloppet mellan Bispgården och Bergeforsen den 16 juni och i Vasastafetten på klassisk mark mellan Sälen och Mora den 18 augusti. Styrelsen ansvarar för laguttagning som görs som vanligt utifrån insats i klubben.

* Vi planerar att genomföra en form av återkommande motionslopp under våren, förmodligen på den s.k. Bingorundan 5 km runt Högslätten. Loppen blir enkla utan tidtagning och officiell resultatlista. Vill man se sin tid får man ta den själv.

* Vi kommer att erbjuda motionärer och löpare arrangemanget Öbackalufsen preliminärt onsdag 11 juli. Vi genomförde arrangemanget 2009 och 2010 men inte 2011. Annonsblad och organisation ska under våren tas fram.

* Intersport erbjuder oss rabatt på skor och löparkläder under första veckan i april.

Ett reportage om vår klubb presenterades i tidningen Marathonlöparen nummer 1/2012.

// Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *