Dags för slutspurten i Träningsligan

Nedan följer några fakta som kan vara intressanta att notera inför slutspurten av Träningsligan 2013.

Vem som kommer att stå som totalsegrare råder det nog inga som helst tvivel om i år heller. Örjan är på god väg att komplettera sin fjärde säsong i rad utan att missa en enda träning! Närmast bakom ligger Nisse som också gör en strålande träningssäsong och bara är 4 träningar efter. Danne och Micke W verkar få göra upp om tredjeplatsen, även om Kennet och i viss mån även Micke E smyger i bakvattnet.

Det finns fortfarande en hel flock löpare som har chansen att ta de tre sista platserna på topp10-listan, Liina, Linda och Per har skaffat sig ett övertag gentemot övriga. Här är det många som genom att delta på två eller tre träningar helt plötsligt har goda chanser att knipa en plats på listan.

Årets ”förbättrare” (jobbar fortfarande på ett bättre (!) namn för den titeln) verkar bli ett trekejsarslag. Micke E som gjorde 15 träningar ifjol har hittills kommit upp i hela 23 träningar under 2013, en förbättring med 8 alltså. Han är tätt följd av Maria R som förbättrat sig med 7 träningar (från 8 till 15). Även Pelle Ö har chansen. Eftersom han inte deltog i några träningar alls under 2012 så räcker årets 6 framträdanden följaktligen till förbättringssiffran 6.

Slutligen står kampen om årets rookie mellan fyra personer, såvida inga fler nya förmågor behagar dyka under årets sista månader. Just nu leder Fredrik med 5 träningar, tätt följd av Ola med 4. Viktor och Jonathan med sina 2 träningar får inte heller räknas bort.

Så nu är det bara att vi tillsammans ser till att det blir en bra och trevlig avslutning på träningsåret genom att så många som möjligt kommer på måndagsträningarna. Jag själv planerar att göra en bejublad (!??) comeback på måndag där huvudmålsättningen bir att hålla ner farten och att inte springa för långt 🙂

// MW

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *