Dags för nya löparskor igen?

Från och med idag (torsdag 28 april) till och med söndag 1 maj har alla som är med i Club Intersport 25% rabatt på hela sortimentet på Intersport (med undantag för cykel och presentkort). Erbjudandet gäller på ordinarie priser och ej på redan rabatterade varor.

Dessutom är alla som vill välkomna att stödja Öbacka Löparklubb genom att (kostnadsfritt) bli medlem i Club Intersport. Följ instruktionerna nedan så kommer sedan klubben att erhålla 3 % i kickback på allt som du handlar på Intersport.

Viktigt att påpeka är att detta INTE dras av ifrån den personliga bonusen som alla medlemmar i Club Intersport får, utan att detta är något som både klubben och du som privatperson tjänar på.

Du behöver inte vara medlem i Öbacka LK för att kunna ansluta dig till detta. Bonus samlar vi i ALLA Intersportbutiker runt om i Sverige.

Ju fler som ansluter sig desto mer pengar går till klubben så vi får hjälpas åt att få så många vänner och bekanta som möjligt delta.

Gör så här:

1. Gå in på www.intersport.se och välj “Logga in” längst upp på sidan.
2. Där finns det tre alternativ.
a) Om du inte är medlem i Club Intersport sedan tidigare kan du nu registrera dig som nu kund.
b) Om du redan är medlem i Club Intersport, men saknar ett användarkonto så skapar du ett sådant.
c) Om du redan har ett användarkonto så loggar du in.
3. Under “Mina uppgifter” går det nu att ange Öbacka Löparklubb som “Min förening”.
4. Spara.

Har du frågor eller om nåt skulle krångla är du välkommen att kontakta Micke Westin på 073-2137036 (helst under kvällstid).

Eftersom det är frivilligt att sälja bingolotter så är ju detta ett ypperligt tillfälle för dem som inte säljer några lotter att bidra med viktiga slantar till klubbkassan så att vi kan fortsätta att delta i Indalsledenloppet mm.

// Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *