Årets första styrelsemöte

Onsdag 17 februari höll klubben årets första styrelsemöte, inklusive en s.k. konstituerande stämma där Michael Westin utsågs till ställföreträdande ordförande, Karl Nieminen till sekreterare samt Nils Dahlin till kassör.

Datum för Öbackalufsen fastställdes till onsdag 6 juli. Vi påbörjar vissa kontakter och färdigställer annonsblad etc. Arrangemanget är nu sedan 2009 relativt etablerat, så fjolårets rekorddeltagande på 157 har vi i sikte att ytterligare förbättra!

Samarbetet med Härnösands Orienteringsklubb och Bondsjöhöjden Skidor inför Härnö Trail pågår nu intensivt. Datum för arrangemanget är lördag 1 oktober. Under våren kommer en snygg hemsida för Härnö Trail att presenteras.

Vi behöver som andra klubbar i Härnösands kommun skriva en handlingsplan mot kränkande behandling. Handlingsplanen ska lämnas till kommunen.

Vårt klubbmärke har snyggt digitaliserats, så nu har vi möjlighet att placera märket på olika plattformar.
Vi gör nu en förfrågan via hemsidan och Facebook om behov av nya träningskläder och kontaktar CRAFT för underlag av kollektion.

Våra gemensamma träningar på måndagar fortsätter att vara välbesökta. Under vinterhalvåret bedriver vi intervaller med inslag av backe i området Brännan och fram emot vårkanten beträder vi Högslättens löparbanor.

Antal reportage och besökare på hemsidan har inte så överraskande gått ned under vinterhalvåret. Alla är välkomna med att skriva om t ex egna upplevelser från tävlingar och därtill resor, eller meddela någon i styrelsen.

Ångermanlands Friidrottsförbund erbjuder möjlighet till utbildning Steg 1 för medel- och långdistanslöpning, om tillräckligt stort intresse finns. Ni som är intresserade kan kontakta någon i styrelsen!

Nästa styrelsemöte är onsdag 6 april. Är det något du tycker behöver tas upp, kan du meddela någon i styrelsen.

//Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *